Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

O podjetju

BTF d.o.o.
Pod letališčem 6
5270 Ajdovščina
Slovenia

Tel. spletna trgovina in trgovina Ajdovščina: 05 36 43 547  ali  030 340 820
Tel. trgovina Ljubljana 070 776 331   

Tel. trgovina Maribor 05 91 08 809 


E-mail: info@peki.si

Podjetje je na podlagi prvega odstavka 76. člena zakona o davku na dodano vrednost davčni zavezanec za DDV in ima davčno številko SI30595789 ter matično številko 1580787.

Podjetje je vpisano v poslovni register Slovenije (AJPES) z dne 14.12.2000, z opravilno številko 10406700.

 

Več o podjetju

BTF d.o.o. Pekarski inženiring - podjetje ustanovljeno leta 2000, združuje ekipo z preko 30 leti izkušenj na različnih področjih pekarske opreme (strojništvo, servis, projektiranje itd...).

Na podlagi izkušenj in povratnih informacij naših strank smo izpopolnili inženiring, ki celovito zadovolji večino potrebe kupcev. Pozorno izbran prodajni program ponuja celoten asortiman izdelkov, ki jih pekarski ali slaščičarski obrat potrebuje za svoje delovanje. Glavni sestavni deli našega programa so visoka kakovost ter vzdržljivost opreme, hitra dobavljivost in konkurenčna cena.

Organizacija lastnega servisa in skladišča rezervnih delov za našo opremo, pa nam omogoča učinkovito in zanesljivo podporo našim strankam.

Naša usmeritev je ponuditi stranki celovito storitev, kar zajema od začetnega svetovanja, iskanja idealnih rešitev, projektiranja, montaže, zagona, učenja, servisiranja in stalnega zagotavljanja rezervnih delov in podpore.

Od leta 2005 smo v skladu z našo razvojno strategijo tudi začeli z lastno proizvodnjo pekarskih strojev.

Skozi večletni razvoj smo izdelali serijo strojev za kvalitetno obdelavo testa (okroglilniki, stroji za oblikovanje kruha, intermedialne komore) in razne naprave za enostavnejše in lažje delo v pekarnah. 

Trgovina z pekarskimi in slaščičarskimi pripomočki in dekoracijamo v kateri ponujamo preko 3000 različnih artiklov približa ter olajša dejavnost tako profesionalnim pekom in slaščičarjem kot domačim ustvarjalcem.
Naši artikli so dosegljivi preko spletne trgovine. Prav tako nas lahko naši kupci obiščejo v trgovini v Ajdoščini, Ljubljani ali Mariboru.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.