Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Sladkorna čipka Perla Zlata 200 g

Cena: 13,30 €

Koda izdelka: 825095

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Sladkorna čipka
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


Sladkorna čipka v perla zlati barvi.

Čipka je pripravljena za uporabo. Uporabite jo z modeli za čipko.

 

BREZ GLUTENA

Sestavine:  voda, stabilizator: E414, vlažilec: E422, zgoščevalec: E1422, barvilo: E104*, emulgator: sojin lecitin, barvilo: E172, aroma, sredstvo za kislost: E330, konzervans: E202.

Alergeni v krepkem tisku. Lahko vsebuje sledi mleka, soje in sulfitov.

Opozorilo*: Proizvod lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Maksimalno doziranje:   1,08 g/Kg 

Navodila za uporaboZa dekoracijo slaščičarskih izdelkov. Pred uporabo dobro premešajte. Zmes razporedite po modelu in z lopatico dobro popolnite vse vdolbine. Sušimo na zraku (6-8 ur) ali v pečici 60 minut pri temperaturi 50°C. Za najboljši rezultat je priporočljivo, da po prvih 10 minutah v pečici, v model dodate še en tanek sloj izdelka. Za enostavno odstranitev izdelka obrnite model narobe na delovno mizo in s pomočjo paletnega noža odstranite rob ter nežno izvlecite čipko.

Opozorilo:   Izdelek je lahko ne homogen. Dovolj je, da pred uporabo dobro pretresemo ali premešamo, da zmes spet postane homogena. Ni za neposredno zaužitje. Barva izdelka lahko rahlo odstopa zaradi lastnosti uporabljenih surovin

Shranjevanje:   Zaščitite pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hraniti na hladnem in suhem mestu

Neto količina:   200 g

Hranilne vrednosti na 100 g proizvoda: Energijska vrednost (kJ) 564; Energijska vrednost (kcal) 135; Maščobe (g) 1,9; Od tega nasičene maščobe (g) 0,3; Ogljikovi hidrati (g) 15; Od tega sladkorji (g) <0,5; Beljakovine (g) 0,5; Sol (g) 1,15.

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.