Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Komplet za Mirrorglaze ali Semifreddo Symphony

Cena: 39,60 €

Koda izdelka: 898322

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Silikonski kompleti za sladice (Mirrorglaze, Semifreddo)
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu


Silikonski model za pripravo sladice. V modelu lahko pripravljate hladne kremne sladice, zmrznjene sladice ali pečete biskvit. Model se lahko uporablja v temperaturnem območju od - 60º C do + 230º C. 

Za sijočo glazuro proizvoda lahko uporabite Mirror glaze.

Za mat glazuro pa priporočamo Velet razpršilo.

Set vsebuje 3 dele:
- Silikonski model kapacitete 1400 ml, dimenzije Ø 240 mm, višine 47 mm.
- Silikonski vstavek za unikatno polnjenje sredice kapacitete 480 ml, dimenzije Ø 213 mm, višine 30 mm.
- Plastični dvostranski izsekovalec za izdelavo biskvita. Manjši del je za vstavek, večji del pa za osnovo.

Priložen 1 recept v italijanskem in angleškem jeziku.
Navodila po receptu:
Napolnite polovico mousse iz bele čokolade v model, dodajte ohlajeno želatino iz jagod ki ste jo izdelali z izsekovalcem. Dodajte preostali mousse iz bele čokolade in zaprite z biskvitom. Postavite v hladilnik. Kadar je ohlajeno, premažite z belo glazuro. Zagrejte drugo glazuro na 28°C, odstranite kalup od jagodne želatine in v celoti polijte z glazuro. Postavite na del z belo čokolado.

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.