Za dodajanje izdelkov na seznam priljubljenih morate biti prijavljeni v spletno trgovino.
Seznam priljubljenih izdelkov vam omogoča, da si shranete izdelke, ki jih pogosto kupujete, jih še nameravate kupiti ali pa so za vas posebej zanimivi in na ta način vvedno in preprosto dostopate do njih brez iskanja po spletni trgovini.
Prijavi se Registriraj se kot nov uporabnik
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico
Plošča za peko pice iz jekla je primerna za peko kar v domači pečici, rezultati pa so primerljivi s profesionalno pečico.
Plošča meri 40 x 35 cm in je izdelana iz certificiranega 4 mm debelega nerjavečega jekla, ki ima večjo toplotno prevodnost kot običajni ognjevzdržni kamen ali aluminij.
NAVODILA ZA UPORABO Mrežo v pečici je priporočljivo postaviti na sredino ali na najvišji nivo. Jekleno ploščo lahko vstavite v ohlajeno pečico ali pa v že segreto pečico. V kolikor jo postavite v segreto pečico, je potrebno počakati 15 min, da se plošča segreje. Ploščo ne smete postaviti direktno na dno pečice. Za optimalno pečenje nastavite pečico na najvišjo možno temperaturo. Rezultati peke se razlikujejo glede na vrsto pečice.
POMEMBNO Preden vzamete ploščo iz pečice počakajte, da se popolnoma ohladi. Iz pečice jo vzamete tako, da povlečete za luknje. Uporaba plošče za peko mesa, rib in zelenjave, lahko na plošči pusti rjave lise, ki jo povzroča maščoba, vendar to ne ogroža zmogljivosti plošče.
ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE Čiščenje je zelo preprosto. Lahko uporabite katerikoli detergent, lahko tudi čistilo za jeklo. Ploščo lahko operete tudi v pomivalnem stroju. Pazite pri uporabi gobic za čiščenje. Grobe gobice lahko opraskajo ploščo.
Teža plošče cca 4,2 kg.
Material: nerjaveče jeklo AISI 304