Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Baloni številka ne smejo manjkati na nobeni zabavi

Datum: 01-07-2024

Baloni številka so priljubljena vrsta dekoracije, ki pričarajo praznično vzdušje na zabavah. Ne glede na to, ali praznujemo 1. rojstni dan svojega otroka ali 25. obletnico poroke, oziroma obeležujemo kakšen drug pomemben datum v življenju svojih najdražjih, bo zabava popolna le, če bomo prizorišče okrasili s primerno tematiko.

Obstajajo različne vrste balonov, ki so primerni za popestritev ambienta. Baloni iz folije, ki se napolnijo s helijem in lebdijo v zraku, so zelo priljubljeni med najmlajšimi, razveselijo pa se jih tudi malo starejši. Potiskani so lahko z različnimi motivi, od junakov risanih serij in filmov, pa do napisov za rojstni dan, obletnice, uspešno opravljene mature, poroke, rojstva otroka ter drugih vrst veselih dogodkov.

Najbolj priljubljeni so seveda baloni za rojstni dan, ki jih je mogoče kupiti v različnih barvah in oblikah, kot so rožice, srčki, zvezdice ali klasični okrogli. Seveda ne smejo manjkati tudi baloni številka, ki označujejo starost slavljenca.

Tudi baloni iz lateksa so nepogrešljiv del dekoracije. Običajno jih kupimo v večjih količinah, saj lahko iz njih ustvarimo zanimive oblike, girlande, živalce, šopke, namizne ter stenske dekoracije, venčke ali jih uporabimo za druge izvirne ideje. Lahko jih z vrvico obesimo pod strop in pustimo, da lebdijo v zraku, nekaj pa jih pustimo ležati na tleh, da se bodo z njimi lahko zabavali tudi najmlajši.

Baloni številka

Baloni za rojstni dan, ki vedno prikličejo nasmeh na obraz

Ko izberemo želeno vrsto balonov, moramo razmisliti, koliko jih bomo potrebovali. Število je odvisno od teme, velikosti prostora in pričakovanj slavljenca. Za posamezni dogodek lahko uporabimo dvajset, trideset, pa tudi sto balonov. Možnosti so neomejene. 

Največ je odvisno od tega, kaj želimo z dekoracijo doseči. Bi želeli imeti nad vhodom lok iz balonov, s katerim bomo pozdravili goste? Ali bo bogata dekoracija, na kateri bodo kraljevali baloni številka, osrednji del zabave? Si otrok želi, da je cel prostor preplavljen z njegovimi najljubšimi risanimi junaki? Vsi ti dejavniki določajo, koliko in kakšno vrsto balonov bomo uporabili.

Včasih velja pravilo, manj je več…na otroških zabavah, dekliščinah in podobnih razigranih dogodkih pa si lahko damo duška po mili volji. Še posebno veseli bodo naši najmlajši, ki jim številni baloni za rojstni dan pričarajo veselje v otroških očeh. V takih primerih moramo poskrbeti, da bo število balonov takšno, da se bo vsak od malih gostov lahko po mili volji igral z njimi. Seveda imejmo v mislih, da bo tudi kakšen počil, čeprav so narejeni iz zelo kvalitetnih materialov in da jih bomo imeli nekaj na zalogi, če jih bo treba ponovno napolniti. 

 

« Seznam novic

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.