Peki trgovine tudi v Ljubljani, Mariboru in Ajdovščini

Velvet razpršilo - Zeleno 400 ml

Cena: 19,80 €

Koda izdelka: 824949

Količina:

Dodaj med priljubljene izdelke

 

Jedilna barvila BREZ GLUTENA
Informacije ob nakupu

Za nakup nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Pomoč pri nakupu

Dobavni rok: Izdelek je na zalogi

Načini plačila: Plačilo po povzetju, predračunu ali s kreditno kartico


Velvet razpršilo za dekoracijo hladnih (Semifreddo) sladic.

BREZ GLUTENA

Sestavine: kakavovo maslo, barvilo: E170, barvilo: E102*, barvilo: E133. Potisni plin: E943a, E943b, E944. 

Opozorilo*: Proizvod lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok. 

Lahko vsebuje sledi mleka, soje in sulfitov. 

Maksimalno doziranje: 10,00 g/Kg

Uporaba:   proizvod za dekoracijo semifreddo, sladoleda in mousse. Pred uporabo dobro pretresite, in poskrbite da je izdelek utekočinjen (temperatura posode ne sme biti nižja od 25°C in višja od 35°C). Po potrebi posodo segrejte v vroči vodi do temperature maksimalno 35°C, da se kakavovo maslo stopi in potem razpršite po želenem izdelku. Pred uporabo vsaj 2 uri hranite na sobni temperaturi (približno med 20 in 25°C). Na hladno površino, ki jo želite obdelati, razpršite homogeno plast izdelka iz razdalje 20 - 25 cm. Po uporabi, razpršilo obrnite in razpršite za par sekund da očistite šobo. Po vsaki uporabi ali v primeru če šoba ne razpršuje enakomerno, šobo očistite v topli vodi. Pred zaužitjem obdelane slaščice pustite počivati vsaj 1 uro.

Opozorilo:   za profesionalno uporabo. Ni za neposredno zaužitje. Barva izdelka lahko predstavlja majhne razlike zaradi značilnosti uporabljenih surovin. Vnetljiv potisni plin. Posoda je pod pritiskom, pri segrevanju lahko poči. Hraniti izven dosega otrok. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžigov. Ne kaditi v bližini. Ne razprševati direktno v ogenj ali druge vire vžiga. Ne luknjati embalaže, tudi po uporabi. Embalažo zavrzite le če je popolnoma prazna. 

Shranjevanje:   zaščitite pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C.

Neto količina: 400 ml

Hranilne vrednosti na 100 g proizvoda: Energijska vrednost (kJ) 3.014; Energijska vrednost (kcal) 720; Maščobe (g) 80; Od tega nasičene maščobe (g) 49; Ogljikovi hidrati (g) 0; Od tega sladkorji (g) 0; Beljakovine (g) 0; Sol (g) 0,05; Aluminijevi laki Al (g) 0,95. 

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.